Post by tittuirirwyaber on Feb 23, 2022 9:25:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mech Arena ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mech Arena IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti taškus ▞▞▞
▞▞▞ Mech Arena 2022 version ▞▞▞
Kūrėjai, šis žaidimas yra nuostabus ir man jis labai patinka, bet yra keletas dalykų, kuriuos noriu pamatyti: 1. Perkelkite monetą iš kreditų į A monetas apie 500 kreditų = 200 A monetų, 2. Sumažinkite atnaujinimo kainas, 3 Sumažinkite ginklų ir robotų kainas. Padarykite šiuos dalykus, kad būtų sunku gauti mums (žaidėjams) reikalingą daiktą... Prašome!
Nemeluosiu, šis žaidimas yra gana priklausomas. Visada galima pasikliauti greitu žaidimu. Priešai visada matomi, todėl beveik visą laiką esu visiškai įsitraukęs. Gana nuostabu. Tačiau ne didelis p2w gerbėjas. Manęs tai nepaveikė, bet tai tik laiko klausimas. Tik vienas prašymas.....ar galėtumėte leisti mums atšaukti piršlybas?? Kartais staiga įsivaizduoju geresnį įkrovimą arba prisimenu tikslą, bet nėra būdo grįžti atgal
- GERA: greitas mech šaudyklės žaidimas, linksmi ginklai, mechaniniai sugebėjimai, geri žemėlapiai, daug žemėlapių, mažai apgavikų arba visai nėra. jūs negalėsite sau leisti įdomių mechanizmų ir ginklų. -Išvada: geras bazinis žaidimas, sugadintas tipiško godžių banginių medžioklės mentaliteto, o dabar naujieji Pilot efektai sunaikina smagius ginklų akmenų popieriaus žirklinius aspektus. Į šį žaidimą net nebeverta žiūrėti.
Mėgstate žaidimą, bet atsikratykite iškylančių langų. Kiekvieną kartą, kai įeinu, jie atsiranda. Jei noriu eiti į parduotuvę, tai padarysiu. Ar yra būdas tai išjungti? Akcijas galite pamatyti parduotuvėje. Negalite greitai jų įveikti, nes jų yra 8!
Gerai
Trūkumai: Sunkus žaidimas, kartais užstringa ir stringa, daug įsilaužimų ir apgaulių (pavyzdžiui, žmonės prideda <#size=9999>x), kad kitų žaidėjų ekranas būtų mėlynas. Privalumai: Super graži grafika, mažiau robotų, priklausomybę sukelianti, sklandi vartotojo sąsaja , graži koncepcija, reguliarūs atnaujinimai, daug laimėjimų, kuriuos reikia uždirbti.... ir dar daug kitų dalykų, jei ir kuo greičiau ištaisykite minėtus trūkumus, niekada nemaniau, kad kas nors gali sukurti tokį nuostabų žaidimą naudodamas Unity. Rlly vertiname jūsų darbą
Tai geras žaidimas, kurį sekė nuoroda iš PokeMEN7 Plays. Tačiau turiu užklausą ir tikiu, kad tai pagerins jūsų žaidimą. Tikiu, kad jūs galite padaryti patirtį dar geresnę, jei jūs ir jūsų komanda galėsite pridėti valdiklio suderinamumą, galbūt apie ką komanda galėtų pagalvoti. Nekantriai laukiu, kol šis žaidimas augs
Šis žaidimas yra tikrai nuostabus. Tik viena problema, neleidžianti to pasiekti su 5 žvaigždutėmis: XP grind. Neįmanoma įsigyti daug XP. Paprastai kasdien uždirbate ~400 XP, o per savaitę ~800 XP. Norint gauti geležinkelių pistoletą (tuo metu sunkiausia uždirbti), jums reikia 172 800 xp. Apskaičiuojant, reikia maždaug 308 dienų, kad gautumėte 172 800 xp, o 2800 xp kas 5 dienas. Nežinau, kaip visi kiti, bet aš einu tokia suma. Manau, kad mums reikia daugiau būdų užsidirbti xp. Mano pasiūlymai yra xp misijose, xp kasdieniniame atlygyje arba daugiau xp misijose. Taip pat siūlau nuimti xp dangtelį iš batų. Per dieną priaugate tik kelis šimtus, o tai nėra daug.
Netikras kelių žaidėjų žaidimas, kai i Joned rungtynės ingame į išjungė internetą per mobilųjį tinklą ir rungtynės tęsėsi tol, kol buvo pasiekta pergalė, tada paskatino pranešimą vėl prisijungti. Žaidimas yra PvE, o ne PvP
Atnaujinimas yra geriausias, kiek aš žinau, nes skaičiau atsiliepimus ir jie bando jums pasakyti, kad nesupraskite. Vakar įdiegiau šią programą ir mano Samsung a12 žaidimo grafika buvo labai graži. kur nuostabu ir buvo taip lengva išmokti valdyti valdiklius, bet įvertinau tai 4 žvaigždutėmis, nes turėtų būti pranešimo mygtukas kaip plieninėse kalvose 2, kad būtų galima pranešti apie žmones, nes kartais būna netinkamo turinio, bet apskritai žaidimas yra NUOSTABI🌝🌝🌝 🌝
Ką tik pašalintas žaidimas... Žaidimu mėgausitės tik tada, kai turėsite storą piniginę! Atnaujinta, Mech Arena, jūs tikrai nebeturite ryšio su žaidimu, nes jis stovi bankomate. Peržiūrėkite „YouTube“ apžvalgas! Žaidėjai, pataikę 20+ nužudymų žaidime, nėra subalansuoti. F2P žaidėjai neturi jokių šansų, o tai gaila, nes ilgainiui jie turi būti labiau atsidavę, kad pasiektų aukščiausią lygį...
Nesupraskite manęs neteisingai, tai yra įdomus žaidimas ir jums nereikia mokėti, kad galėtumėte linksmintis kasdieniame gyvenime. Man tikrai patiko žaisti, bet yra du dalykai, kurie mane nuvilia. Pirma, nuolatiniai žaidimo pirkimo raginimai užklumpa, kai tik paleidžiate žaidimą. Jie pasirodo tik vieną kartą per spektaklį, bet atmetus iki šešių, tai greitai tampa nuobodu. Kitas yra meniu sistema, kuri tikrai galėtų būti su srautu. Įdomus nemokamas žaidimas, jei galite nepaisyti skelbimų.
IDK, jei tai klaida ar dėl kokios priežasties kartais puola killshot dash ataką, jis arba slysta prieš mano priešą, arba tiesiog jų visai nepažeidžia. Panašu, kad mano internetas yra puikus arba netgi galima sakyti, kad jis tobulas, bet kažkodėl būsiu išmestas iš draugų, pls. Išspręsti problemą.
Mech Arena 動作 yqku
Į kovą neįsikelia. Quest tiesiog sukasi ieškodamas žaidėjų. Visai negali žaisti. kame problema? Aš neturiu mobiliojo telefono, galbūt tai yra problema. Veikia tik per wifi.
Žaidimas šlykštus, nes reikia mokėti už pergalę. Baigę keletą žaidimų, greitai nusibosta. Pašalinti neverta, nes turite išleisti tūkstančius USD, kad gautumėte gerus robotus, ir tai tik žaidimas
Aš būčiau skyręs 5 žvaigždutes, tačiau šokiruoja, kad toks geras žaidimas nepalaiko mano kishi valdiklio, nors jis veikia nevisiškai... MA yra labai smagu žaisti, nors kai kuriems jis gali būti brangus, jo taip pat nereikia išleisti cento, nes vis dar galite prisijungti prie linksmybių... Geriausias mano turėtas mechanizmas buvo nemokamas. Ar yra galimybė išspręsti žaidimų pulto palaikymo problemą, nes kartais ekrano valdikliai atrodo šiek tiek gremėzdiški
TL:DR šį žaidimą dabar visiškai mokama laimėti. Žaidžiau daug, iki pat aukščiausio lygio, visada pirkau žaidimus, tačiau žaisti nemokamai buvo smagu. Tada įsivėlė mokėjimas už laimėjimą, o dabar su pilotais 100 % mokama laimėti. Rungtynių balansas labai blogas, mokėkite, kad laimėtumėte ginklus, pilotus ir jų atnaujinimus. Jei norite nusipirkti net pagrindinius „aukštesnius“ ginklus, tai užtrunka skausmingai ilgai. Šis žaidimas dabar tiesiog varginantis, nes nenoriu mokėti už pergalę.
Township Casual games meze
Arena Mech Aksi exhc
Žaidimas yra įdomus, bet nežinau, ar tai žemėlapio gedimas, ar įsilaužėlis, bet kai žaidžiu, kartais pasirodys rausva siena ar kažkas, kas užblokuos mano vaizdą į taikinius. Pranešiau apie kai kuriuos žmones, su kuriais žaidžiau, kai tai nutiko
Tik robotai
Neperžiūriu žaidimų mobiliesiems, bet šis tikrai geras. Valdikliai yra sklandūs, jis veikia gerai, o žaidimas yra dinamiškas ir įdomus. Vienintelė mano problema yra ta, kad įdiegiau žaidimą naudodamas kūrėjo kodą ir negavau premijų, susijusių su tuo kūrėju. (Specialiai Spoonkid) Išskyrus tai, tikrai gerai!
Mech Arena: Robot Showdown Екшн fko
Atnaujinimas nebus atnaujintas. Taigi bandžiau jį pašalinti ir vėl įdiegti. Tačiau dabar „Mech Arena“ net nerodoma „Google Play“ kaip parinktis. Taigi pabandžiau įvesti „Plarium“, ir tai rodo tik Raid Shadow Legends. Aš buvau priverstas pasitraukti iš žaidimo. Buvau ką tik pasiekęs 3 lygį žaidime. ir išleido daug pinigų. Tikiuosi, kad tai pavyks išspręsti.
Žaidimas žudo pats save. Anksčiau buvo įdomus ir malonus žaidimas. Dabar tai žudo f2p žaidėją ar net atsitiktinius p2w žaidėjus. Pilotų sistema nesubalansuota. Ar tiesiog net rungtynių sudarymas yra nesubalansuotas. Komandoje dirbsite su 2–3 robotais, o kita komanda bus pilna tikrų žaidėjų, o jei ne, susidursite su maksimaliu žaidėju, kuris gali jus nušauti. Tikimės, kad kūrėjai klauso bendruomenės
Gavau atsakymą į savo ankstesnę žinutę apie disbalansą ir, nors sutinku, yra tam tikras išsilyginimo ir patirties laipsnis, tačiau zefyras gauna vieną šansą jūsų gimimo metu, ir tada jūs negalite nieko padaryti, kad susigrąžintumėte, o tai reiškia, kad turite pasikliauti ai. , norint išskirti vieną asmenį ir „kovojant su panašaus lygio“, tai kaip aš kovoju su žmonėmis su 4 pakopos mechanizmais, jau nekalbant apie 5 taškų matymą greituose žaidimuose, turnyruose, 2 prieš 2, 5 prieš 5 mirties rungtynes; aš neprisijungiu prie 3 pakopos; pay2win yra norma
Oho! Ar galiu kaip nors įvertinti šį žaidimą be žvaigždžių? Kaip ir daugelis kitų, aš žaidžiau „War Robots“, kai tai vadinosi „Walking War Robots“. Aš palikau šį žaidimą, nes jis tapo $ TW. Aš žaidžiau „Mec Arena“ nuo beta versijos etapo, todėl užsidirbau įgūdžių ir retkarčiais nedidelių pirkinių. Dabar nieko negaliu atnaujinti, nebent sumokėsiu rimtą $$$. Laimėti tikrai apsimoka, o rungtynės yra siaubingos. Jaučiuosi labai nusivylęs šiuo žaidimu. Anksčiau buvo smagu, o dabar – pokštas. Pašalinama.
Šis žaidimas turi puikų potencialą, kad būtų tikrai įdomus, tačiau pastaruoju metu nuo pilotų pridėjimo kaip mūšio aksesuarą, žaidimas tikrai padidina žaidėjų „Pay-To-Win“ procentą. Taip pat BŪTINA REFORMUOTI PARDUOTUVĘ!!! Aš esu power lvl 1900 ir mane nuolat lygina su žmonėmis, kurie turi 2500-4000 power lvls, ir nėra jokio būdo laimėti prieš šiuos žmones su mano žemesne galia. PASTATYKITE, KAD REGISTRUOTIS BŪTŲ PAGRINDAMA GALIA LVL, o ne TIK DIVISIONO/TURNYRŲ SKAIČIU!!!
Blogos rungtynės, kai priešo komanda yra perpildyta su visais atnaujinimais, o jūsų komandos draugai skuba į mirtį, kad pralaimėtumėte žaidimą. Nustokite dėti botus į rango rungtynes ir nubauskite žaidėjus, kurie skuba mirti mesti degtukus.
Žaidimas yra įdomus, priklauso nuo jūsų įgūdžių ir galite išsiversti už nieką nemokėdami.Dvi pagrindinės problemos, pirma, yra suderinimo sistema, labai nesubalansuota ir dėl to reitingas NEREIKINGAS. Antra, nėra tinkamos kulkos fizikos, tai erzina. Mačiau, kaip ietis atsitrenkė į sieną, už kurios aš pasislėpiau, IR VIS DAR PATIRIU ŽALOS, tai labai erzina, prašau, pataisykite tai. Žaidimo eiga tai kompensuoja, todėl 4/5 žvaigždutės
Žaidime daug trikdžių. Puolimas nenuoseklus. Kai pasieksite aukščiausią lygį, įgūdžiai nebėra svarbūs, turėsite išleisti šimtus USD, kitaip kitos mechaninės specifikacijos bus per toli nuo jūsų lygos, kad įgūdžiai to nepadės. Negalite uždirbti pakankamai kredito vien žaisdami (nesvarbu, kiek laiko praleidžiate), kad kompensuotumėte skirtumą. Tikrai nesmagu šlifuoti, kai nuolat sutrinka.
Neblogai. Iš tikrųjų galite įgyti šiek tiek įgūdžių, neimdami hipotekos, kad galėtumėte žaisti ir išlikti konkurencingi. Nesunku susidraugauti net su žmonėmis, kurie tave kasdien sumuša. Apdovanojimai yra nuoseklūs ir teisingi už gerą ir dažną žaidimą. Turėjau padaryti pertrauką nuo žaidimo, nes žaidžiu tiek daug, bet džiaugiuosi kiekvieną kartą, kai turiu laiko sėdėti ir mėgautis.
Greitai pašalinsime. Jis prasidėjo kaip geras karo robotų, kurie tapo tik banginiais ir patrankų mėsa, pakaitalas. Deja, šis žaidimas seka tiksliu keliu su naujausiu atnaujinimu. Karo robotų kūrėjai atšoko čia, įvedę WR į mirties spiralę, ir daro tą patį čia. Nešvaistykite savo laiko ar pinigų, nebent jums patinka būti patrankų mėsa profesionaliems rožinių žvaigždžių klanams. Jis sulūžo ir patenka į mirties spiralę. Tai tiesiog to dar nesuvokia.
Žaidimas yra mano mėgstamiausias žaidimas ir viskas yra nuostabu, bet aš turiu susirūpinimą, kai pasiekiau 3 lygį, mano žaidimas pradėjo vėluoti ir sako, kad žaidimą reikia paleisti iš naujo, pažiūrėkite į tai.
Puikus žaidimas nuoširdžiai, bet yra tam tikrų problemų (tai mano įrenginys arba pats žaidimas), kartais žaidimas vėl ir vėl jungiasi kaip ir nesibaigia, net aš naudoju wifi. Be to, šis žaidimas yra geras. Turiu keletą pasiūlymų (būsiu laimingas, jei pasinaudosite mano nuomone), 1. Galbūt galite padaryti kaip silpną kiekvieno mechanizmo vietą, jei jis nukentės, jis padarys daugiau žalos / padarys kritinę žalą 2. Padarykite Mr. D gydymas yra efektyvesnis / padidina gydymo įgūdžius
Geras žaidimas, puiki sistema, nors tai labiau panašu į P2W žaidimą, F2P žaidėjui reikia skirti daugiau laiko ir pastangų. Blogas dalykas yra tai, kad negalime pranešti apie savo komandos draugą, kai kurie žaidėjai tiesiog miršta. Aš pelniau 14 nužudymų per rungtynes, bet visa mano komanda maitina ir galiausiai pralaimi, bet aš esu auksinis MVP, tai nėra smagu. Jau pašalinkite, nes už kitų žaidimo maitinimą ir sugadinimą nėra baudžiama.
šio žaidimo piršlybos yra siaubingos, mano komanda visada turi botą (kuris negali tinkamai nusitaikyti, net negali pataikyti į priešus 10 metrų atstumu), o priešo komanda visada turi visiškai patobulintą mechanizmą ir ginklą... prašau, piršlybas darykite remiantis galia ne padalijimu
Buvo puikus žaidimas. Apgaulinga reklama, daug pinigų grobimo ir, jei atkreiptumėte dėmesį, skirtinga statistika apie mašinas, kurios yra perkamos, o ne uždirbtos. Net jei uždirbate pakankamai XP, kad atrakintumėte ginklą, tai nereiškia, kad turėsite jį naudoti. Norint panaudoti ginklą, kurį tariamai atrakinote, reikia 20–50 USD. Bet palaukite, yra dar daugiau, jei norite antrojo ginklo kopijos savo kairei rankai, tai kainuos 40 dolerių, velniškai, jei tai nėra smagu, bet saugokitės prieš įdiegdami
Žaidimas yra geras, man jis patiko, bet... Pagrindinė mano problema yra ta, kad aš nuolat susiduriu su silpniausiais žaidėjais kovojant su kontroliniais taškais ir aš vis tiek pralaimiu, kad tai atsitinka tiek kartų, kad dabar jie tiesiog puola žudytis arba tiesiog nieko nedaro. ir aš dažniausiai esu tas, kuris atlieka visą darbą, ir jie visi vos pasiekė 10 000 balų. Kas tikrai vargina. Ir kodėl aš negaliu pranešti apie žaidėją? Ką daryti, jei kažkas dirba tuščiąja eiga? Tai tiesiog blogai. Tiesiog grynai blogai. 🙄
Sąžiningai, šį žaidimą įvertinčiau 5 žvaigždutėmis. Tai tikrai geras žaidimas, bet ar galite išspręsti kreipimosi problemą. Aš sąžiningai pakviečiau daugiau nei 10 žaidėjų ir nė vienas iš jų neparodė mano rekomendacijų sąraše nei vieno. Netgi nupirkau savo berniukui naujai nauja telefona ir per kreipima sumontavau mech arena ir vis tiek nieko.. Programėlių sekimas ir visi reikalingi reikalavimai buvo įvykdyti.. I
Šis žaidimas yra puikus, aš panaudojau šiek tiek pinigų ir man buvo smagu, bet turiu problemų – piršlybų. Mano komandos galia yra 1600, o aš esu įtrauktas į žmones, kurių komandos galios yra 2000–2500. Mano nuomone, tai yra šiek tiek nesąžininga, bet be to, žaidimas yra puikus.
Tai savotiškas atlyginimas už laimėjimą, pavyzdžiui, kai kurie renginių žetonai kainuoja pinigus ir jūs negalite gauti tik mechų skinų :/
Žaidimas yra įdomus, tačiau jis tikrai tapo užmokesčiu už laimėjimą, piršlybos yra juokingai nesubalansuotos ir nesąžiningos. Ir tai yra įmonė, kurią mes duosime viena ranka, o kita paimsime, pavyzdžiui, jie paėmė antrąjį mūsų „Mech“ egzempliorių ir suteikė mums pasiteisinimą, kuris neturi prasmės. Jei neturėčiau tiek pinigų iš beta versijos, tikriausiai nebūčiau žaidęs šio žaidimo
Piukus zaidimas
Man labai patinka šis žaidimas. Yra tiek daug mechanizmų ir ginklų. Jis geriau nei karo robotai. Jo animacija gera. Viskas yra gerai, bet monetas labai sunku gauti tik per savaitinius, kasdienius ir kitus įvykius, duoda monetas. Prašau palengvinti monetų gavimą. Bet skiriu 5 žvaigždutes, nes ,turiu vis tiek. tu įdedi tą mechanizmą, kuris atrodo kaip lanceris.bet tai labai labai geras žaidimas.
Jau kurį laiką žaidžiu ir pastaruoju metu žaidimas labai strigdavo. Praėjusią savaitę jis strigdavo kiekvieną dieną!