Post by tittuirirwyaber on Feb 23, 2022 9:19:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok kristály ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
öö nem tölti be normálisan a játékot mert kb minden cucc csak egy forgó karika vagyis hogy betölti de eddig még nem töltötte be... Szerintemok a world shef -nél
Minden túl sokáig tartott, és a drágakő tégely olyan hülye ötlet volt. Letöltök ingyenes játékokat, hogy fizetés nélkül játszhassak velük.
Azt hiszem, az autópálya-rablás, amikor alacsony a drágakövek ára, mivel alacsony a valuta, és amikor vásárol vagy keres, az árak emelkednek. Szégyen.😔
Szeretném látni, ha dupla koppintással megerősíti a gombot az alkalmazásvásárlások során, túl könnyű ahhoz, hogy megcsússzon és vegyen valamit, amit nem feltétlenül áll készen a vásárlásra.
Ez a játék beszívta a World Chef olcsó leütését, csak sokkal drágább. Az ízletes kötőjel borzalmas, a frissítések szó szerint pénzbe kerülnek. Mintha nem lehet frissíteni a tényleges bővítést az üzleti bővülő falak növekedése érdekében, ez egy szörnyű játék volt, annyi szimuláció és sok zűrzavar folyik. Nem tetszett a jó próbálkozás.
Lehetne jobb is...nagyon addiktív játék. A dekorációk borzalmasak.. adj hozzá még tennivalókat.. Az ételek elkészítése túlságosan sokáig tart, miután minden szintre felkerült. A drágakövek túl drágák! legalább engedd le őket egy kicsit
Már tapasztalt nehézségeket a játékkal! A vásárolt drágakövek 2 perccel a vásárlás után tűntek el.
Szinte minden nap játszottam ezzel a játékkal, mígnem előzetes értesítés nélkül megváltoztatták a játékot, miután PÉNZT FIZETEM az istállóm fejlesztéséért, és majdnem 100 helyet foglaltak el. Nem fizet több pénzt, hogy visszakapja. Béna
Eléggé megdöbbentő. De az ékszerek költsége hatékonyabb lehet, és a terjeszkedés költsége is költséghatékonyabb lehet.
Ez egy jó játék volt 2019-ben, de egy új frissítés óta nagyon késéssé vált. Meg tudnád javítani, mert régen szerettem a játékodat, de már nem. KÉRJÜK, KIJAVÍTJA EZT A SZOCIÁLIS PONTOT!
El kellett távolítani a játékot, mert 99%-ig betöltődött, de nem indul el. Újratelepítette az alkalmazást. és még mindig ugyanaz a probléma. 99%-ig betöltődik, de nem indul el.
A játékom nem múlik el a főszereplő barátként való hozzáadása és a teherautó berakása mellett. Azt írja, hogy szükségem van 10 gyémántra. De amikor megpróbálok rákattintani, nem fog működni. Ki sem lehet kattintani belőle. Ha megpróbálom játszani a játékot, nem megy túl ezen a részen.
Tasty Town Restaurant und Koch Spiel Gelegenheitsspiele oyj
Nagyon szerettem ezt a játékot. Odáig, hogy rendszeresen pénzt költök rá. Véletlenül azonban elköltöttem 350 gyöngyszemet egy már meglévő szakácsra. Nem ellenőrzi, hogy el akarja-e költeni őket. Véletlenül megütöttem a szakácsot, és már késő volt, és a cég megtagadta a segítségkérésemet. Ez különösen akkor van, ha pénzt költök ezekre a drágakövekre, és nincs kétségtelen kérdésük. Nagyon elégedetlen vagyok.
Élveztem a játékot, de el kellett búcsúznom. Nem szeretem a játékértesítéseket, és gyakran kikapcsolom őket. Az a tény, hogy többször kikapcsoltam ennek a játéknak az értesítéseit, és folyamatosan visszatérnek, elkeserítő. Amíg ez meg nem oldódik, nincs rá szükségem. Jó lenne, ha valaki visszatérítené azt a drága aranyat, amit egy olyan játékhoz vásároltam, amely akkor működik, amikor akar.
Super One More Jump আর্কেড plu
Szeresd ezt a játékot. Annyira szórakoztató és addiktív. Ennek ellenére egyszerűbbé kell tenni a tárolók frissítéséhez szükséges eszközök beszerzését. Nagyon gyorsan megtelnek.
Ugyanazzal a problémával foglalkozik, mint Nikki Solso. Menj a 3. szakácshoz a pékségből, és lefagy. Indítsa újra az alkalmazást, és arra késztet, hogy visszavásároljam a 3. séfet, és újra lefagyjak, majd visszatérjek az elsőhöz. Androidos telefonom van a kezemben. Szeretem a főzési játékokat, ezért kérjük, javítsa ki, mert kezdtem élvezni, amíg a probléma fel nem merült. 😔
ez egy szórakoztató interaktív játék, könnyű és szórakoztató minden korosztály számára! ez igazán megadja nekem azt a világszakács hangulatot.
Вкусный город (Tasty Town) Казуальные jyx
nagyszerű ötlet, sok móka, de nem hiszem, hogy sok tételre van szüksége a rendelés teljesítéséhez és sok pénzre a frissítéshez. sok drágakőre van szükség.
Nagyon jó kis játék. Ajánló mindenkinek.
A legutóbbi frissítés drámaian kiegyensúlyozta a játékot. A búzának most ötször annyi idő kell a növekedéséhez. És vennem kellett hat új szakácsot, amelyek abszurd mennyiségű helyet foglaltak el. Ráadásul hirtelen különböző ételek születtek olyan összetevőkkel, amelyek korábban nem léteztek. Arról nem is beszélve, hogy a játék a könyvben szereplő összes taktikát felhasználja arra, hogy pénzköltésre csaljon. Ne vásárolj
nagyon jó játék♡☆
Lassú, az időzítők túl magasak, és a fejlesztő már az elején lenyomja az MTX-et a torkodon.
A világszakácsot játszom, és ez a játék emlékeztet rá, de ez más: szeretem a mini játékokat, amikkel játszhatsz, és a gazdálkodást, amit szeretek, hogy ez a játék egy őrző, élvezem.
szórakoztató játék elég gyorsan rabja lett. egy kicsit túl sok a „vegye meg ezt” felirat, ami tetszik nekem, de könnyű figyelmen kívül hagyni.
Mióta letöltöttem ezt az alkalmazást, élvezem. ez egy nagyon fantasztikus alkalmazás. Saját éttermet üzemeltethet! Kinek ne tetszene ez; és azt a lendületet és kíváncsiságot is ad, hogy tudni akarod, mi fog ezután történni a történetben. Töltse le még ma!
Éppen ma töltöttem le ezt a játékot. Nem tudok túljutni a cupcake séf hölgy mellett, a játék lefagy, és nem engedi, hogy megnyomjak semmit. Ez a játék a legrosszabb!!!
Nagyszerű játék. mezőgazdasági élelmiszer-előkészítő és food truck keveréke. menő szakácsok nagyszerű ételekkel.
Az új frissítés gyökeresen megváltoztatja a játék gazdaságát. Ez azt jelenti, hogy a korábbi munka és beállítás kárba veszett. Sokkal kevésbé szórakoztató volt ezzel foglalkozni... Ez nem csak egy apró módosítás. Nem igazán akar mindent újratanulni. Néhány további lejátszás után eltávolították. Már nem szórakoztató.
A játék jó volt, de most egy pénzszívó játék. Nem nyerhetsz szakácsokat, hacsak nem fizetsz érte. A szakács bérlet az, amire szüksége van ahhoz, hogy szakácsot szerezzen. Ha veszel egy bérletet, az jó az eseményre, amiért 9,99 dollár pazarlás, és ha nem vásárolsz, semmit sem kapsz. A mókát kiszívták ebből a játékból. Amikor megváltoztatják, fel fogom emelni a csillagokat, de egyelőre 1-en marad. Ha 0 csillagot adnék, azt tenném. Vannak esetek, amikor meg lehet nyerni szakácsokat, de nem sokat.
Imádtam ezt a játékot, mielőtt néhány hónappal ezelőtt frissítették volna. Minden nap játszanék vele. Aztán megváltoztatták az egyes feladatokhoz szükséges időt, és kivették belőle a szórakozást. A mini játékok szuper szórakoztatóak! És egy nagyszerű bónusz. Eltávolították, mert készpénzfelvétel lett belőle, és ezért frusztráló volt játszani
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game ง่ายๆ upd
Szóval minden jónak tűnik, de amikor elindítottam a játékot és kaptam pénzt, vettem egy asztalt az 5. lvl-n, le kell raknom egy asztalt, és megtettem, és a játék lefagy, és nem tudok semmit csinálni... JÁTSZANI AKAR
Csodálatos játék egészen néhány nappal ezelőttig, amikor 3 séfet adtak hozzá játékpénzért, nem gyémántért, és megváltozott a szint és a népszerűségi rendszer. Tehát most nem lehet elérni, hogy a szakácsok szintet dobjanak, hanem a népszerűséget. Tehát 2 arany potnál nem kapok semmit GB-ért, mert már megkaptam ezeket a dolgokat. Most is több helyet adtak hozzá, de nem olyan könnyű pénzt szerezni, mint a világszakácsnál, így nincs elég pénzem, hogy megszerezzem őket. Végül 4 földet használtam minden egyes tétel termesztésére, most pedig csak 2 darabot tudok használni tételenként, és ez nagyon bosszantó.
véletlenszerűen elvitte az összes drágakövemet, ami körülbelül 40 volt, aztán mind eltűntek. emellett a gsme kötőjeles része folyamatosan azt mondja, hogy több jegyre van szükségem, hogy játszhassak, miközben segítek az ügyfeleknek, majd véget ér a játékom.
Akkor teljesen imádom. Az utolsó frissítés azonban hibás volt. A játék minden alkalommal lefagy, amikor kinyitom, ami még nem fordult elő, és TÖBB MINT SZÁZ KÖRNYÉKET ELVESZTETTEM, MÉG IS FOLYAMATOSAN VISSZAÉPEM A 100 KÖRÖKHOZ. MIÉRT MIÉRT
nagyon élvezem ezt a játékot, nem olyan, mint az összes többi ételes játék, annyi a tennivalója, hogy soha nem fog unatkozni. Folytasd a jó munkát!!!❤💚💜💙💛
Ez elfoglal a nap folyamán, és olyan nagyszerű, hogy a maximumra építi a restraute-t. Imádom ezt a játékot, hogy nagyszerű, és tetszik, hogy két rész van benne, mint a fő rész, és az a rész, ami a főzést ad. A rohanós rész a kedvencem, és a fő rész is az. Azért ajánlom ezt a játékot, mert elfoglal, és tényleg jó játék.
Nagyon élvezem ezt a játékot, és minden nap játszom. Vannak hibái, de általában nagyon élvezem a játékot. Nemrég véletlenszerűen leállt egy hétre, és a többszöri kapcsolatfelvételi próbálkozás ellenére sem kaptam választ a rendszergazdáktól. Szóval amíg nem történik semmi baj, addig jó
Imádtam ezt a játékot, mindennap játszottam, de hirtelen 700-ról 500-ra csökkent a pajtában lévő tárhelyem, és most már nem tudok gyűjteni semmit. Kérjük, javítsa ki.
Mb Bb By
A játékmenet az elején szórakoztató volt, de addig leállt, amíg vagy örökké vársz, vagy fizetsz a játékért. Hallod ezt a hangot...... ez egy vákuum, ami kiszívja az összes pénzt a pénztárcádból. Újabb fizetés a játékért. Ez mohóbb, mint a legtöbb.
Dehogy! Először is, a grafika nem "aranyos" és nem valósághű. Ők csak meh. Másodszor, megértem, hogy a fejlesztők nem dolgoznak ingyen, és én magam is művész vagyok, és nem adom ingyen a munkámat, és mindig költök egy kis pénzt minden játékba, amivel játszom ilyen okból, de szó szerint eldobom a "kezdőt" 3 vagy 4 dollár értékű csomagok, miközben még mindig az átkozott oktatóprogramot játszod, csak egy szánalmas készpénzszerzési kísérlet. Legalább hadd fejezzem be a tutorialt és ismerkedjek meg a játékkal!
Ez a játék fantasztikus, hogy saját ételt termeszthetsz és főzhetsz! Szerintem ennél jobb nem is lehetne!!!
Túl nehéz elkezdeni... Könnyebben kellene bemutatniuk a különböző részeket, és jobban megjeleníteni a súgót. Minden túl sokba kerül – a gyémántnyereségnek elegendőnek kell lennie a plusz dolgok megvásárlásához – ehelyett hosszú időbe telik, hogy akár egyetlen tárgyat is felhalmozzon. Szórakoztató, és nagyszerű azok számára, akik szeretnek több feladatot végezni és problémákat megoldani.
Összességében élvezem a játékot. Ez egy nagyon szórakoztató játék. Az egyetlen problémám az, hogy aggályos e-mailt küldtem az ügyfélszolgálatnak, és még nem kaptam választ.
Ez egy szórakoztató játék. Szintén remek időtöltés. Ez tart téged. Nagyon ajánlom ezt a játékot! Próbáld ki és ÉLVEZZ!