Post by pecarvidiski on Feb 16, 2022 7:15:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ σημεία γεννήτριας κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
Βάλτε όλες τις πιστές
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί μου αρέσουν τα παιχνίδια δράσης και παζλ, γι' αυτό εγκαθιστώ αυτό το παιχνίδι και επίσης μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι λόγω των γραφικών, των επιπέδων και των χρωμάτων, οπότε για τα παιδιά που διαβάζουν αυτό το παιχνίδι, προτείνω αυτό το παιχνίδι για όλους εσύ και εγώ δεν αστειεύομαι! Αυτό το παιχνίδι ήταν υπέροχο και εκπληκτικό!
Telio
Γιαμάτο είναι τελείο
Οι άνθρωποι μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους πράγματα και είναι εκπληκτικό, αλλά μπορείτε να φτιάξετε μια κατσαρόλα για πολλά περισσότερα μέρη, ξέρω ότι θα χρειαστεί για πάντα για να το φτιάξετε, αλλά σας παρακαλώ κάντε το,
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά η ιστορία χωρίς την αγορά επέκτασης είναι πολύ σύντομη 😟
Draw a Stickman: EPIC 2 Cabaran eiy
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν δύο προβλήματα. 1. Κάθε φορά που πηγαίνω σε ένα επίπεδο υπάρχει αυτό το περίεργο στοιχείο των γραμμών που με κάνει να μην μπορώ να δω πού πάω ή πού δεν μπορώ να πάω. 2. Απλώς κάντε το κέρατο του διαβόλου και τα χέρια να πάνε στο σωστό μέρος! Αν έχετε σπασμένο τηλέφωνο/ipad/laptop δεν θα σας προτείνω αυτό το παιχνίδι αφού κατάλαβα ότι π.Χ. το iPad μου είναι σπασμένο. Ελπίζω να απολαύσετε το παιχνίδι και ελπίζουμε ότι το 2ο πρόβλημα θα διορθωθεί. Αντίο
Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι! Ωστόσο, όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε, παγώνει. Έτσι, πρέπει να επανεκκινήσετε το παιχνίδι ξανά και ξανά μέχρι να λειτουργήσει. (Μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητικό σε ένα σημείο!)
Σόρι αλλά θελω όλες της πιστές.
Χρειάστηκαν 5 ώρες για να μπορεί να φορτώσει όταν μπήκα στο βιβλίο, παρακαλώ διορθώστε το και κάντε τους χαρακτήρες με το όνομα περισσότερους και η μπαταρία μου πέθανε τη φόρτισε για 4 ώρες ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΙΟΝ 1 ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ!!!
Καλό
Draw a Stickman: EPIC 2 Cabaran eiy
Έδωσα σε αυτό μια βαθμολογία 3 αστέρων επειδή ήμουν στο κεφάλαιο 2 και μετά από λίγα λεπτά (30 λεπτά) πάτησα την έναρξη και έπρεπε να πληρώσω αλλά δεν έδωσα χρήματα, θα απεγκαταστήσω επίσης, αλλά αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά η καλύτερη !
Μια υπέροχη ιστορία και μια καλή εμπειρία. Και μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι Μου αρέσει το στυλ τέχνης. Και μου αρέσει να βλέπω περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό.
Draw a Stickman: EPIC 2 Eventyr oyme
Τα παιδικά μου χρόνια, 100000000 μπλα μπλα μπλα και άλλα | Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, σε περίπου 4 ημέρες, ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! Αγαπήστε το, συνεχίστε έτσι!
Τέλειο απλό τέλειο
Τελειο αλλα γιατι πρεπι να πλησιασει;
Draw a Stickman: EPIC 2 Pustolovske igre hjkn
Κάθε φορά που προσπάθησα να μπω σε αυτό με διώχνει και κάθε φορά που σχεδιάζω κάτι που δεν σώζει, αφιερώστε χρόνο για να το διορθώσετε
Υποτίθεται ότι είναι κολλημένο στην ΟΘΟΝΗ CRAZY BONKERS GLITCHY STATIC και ανταποκρίνεται στην κρούση με έναν πραγματικά περίεργο τρόπο... Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά είναι κάπως ανατριχιαστικό. Δεν μπορούσα να παίξω το πραγματικό παιχνίδι
Star Chef 2: Restaurant Game Simulyatorlar xts
ειναι χαλια για τη σε σποναρη απο την αρχη
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα από τα πολλά κομμάτια της παιδικής μου ηλικίας. Αλλά όταν επέστρεψα για να παίξω, η πρόοδός μου χάθηκε και δεν έχω πλέον την πλήρη έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσω ξανά για να ξαναζήσω την παιδική μου ηλικία.
Είναι το πιο Τέλιο παιχνίδι στο κοοοοοοοσσσσσμμμμοοο
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό, αλλά πρέπει να αγοράσετε στο κεφάλαιο 3 ούτως ή άλλως υπάρχουν 8 κεφάλαια και ένα αίσιο τέλος ναι και πρέπει να αγοράσετε την πλήρη έκδοση, ώστε να ξεκλειδώσετε όλα όσα σκέφτομαι και ακόμη και να μεταβείτε στο κεφάλαιο 8! Και επίσης πρέπει να κάνω το ίδιο σφάλμα που είναι το αρχικό κεφάλαιο και να κάνω κλικ σε άλλη σπασμένη σελίδα πολύ γρήγορα 🏃 και επίσης αυτό το παιχνίδι είναι καλό, καλή μέρα!
😻😘👍👍👍👍👍👍👍💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
Αφού έπαιξα το επίπεδο 2, το επίπεδο 3 κλειδώθηκε και είχα πληρώσει 2 για το επίπεδο 3, γι' αυτό το διέγραψα! Παρακαλώ διορθώστε το. 😭 👎👋
Καλό αλλά Buggy. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά σε ένα συγκεκριμένο σημείο (κρανίο δράκου βατράχου βάλτου) δεν θα κάνει τίποτα. Επίσης, εμποδίζει τον χαρακτήρα σας να κινείται ή να κάνει οτιδήποτε και όλα τα στυλό δεν θα λειτουργούν. Αναγκάζομαι να κάνω επανεκκίνηση του επιπέδου, αλλά κάνει το ίδιο κάθε φορά. Δεν μπορώ να κουνηθώ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο παρά να κάνω επανεκκίνηση με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Έχω δει άλλους σε φόρουμ με ακριβώς τα ίδια προβλήματα στο ίδιο σημείο, οπότε ξέρω ότι δεν είναι μόνο εγώ και η συσκευή μου. Θέλω πολύ να τελειώσω το παιχνίδι!
όταν τελείωσα τον χαρακτήρα μου παγώνει η οθόνη, δεν ξέρω γιατί είναι τόσο περίεργο, προσπάθησα να απεγκαταστήσω και να εγκαταστήσω τίποτα δεν συνέβη, παρακαλώ διορθώστε αυτό το σφάλμα!
Δεν είναι κακό παιχνίδι, το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχω μεγάλο πρόβλημα, δεν μπορώ να παίξω τα άλλα επίπεδα γιατί πρέπει να το αγοράσουμε, διορθώστε το παρακαλώ κάντε το δωρεάν για να δώσω 2 αστέρια
Το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά το DLC είναι απαίσιο. Μέχρι να φτάσετε στο δωμάτιο όπου έχετε ξεκλειδώσει όλα αυτά τα κουτιά και να πολεμήσετε τα τέρατα που βγαίνουν, είναι πολύ δύσκολο. Οι επιθέσεις σας είναι πιθανό να μην χτυπήσουν, είτε κάνετε δεξί κλικ στο τέρας είτε όχι. Ο χαρακτήρας απλώς στέκεται εκεί. Και, τα τέρατα μπορούν απλώς να σταθούν εκεί και να προκαλέσουν ζημιά 3 καρδιών και αυτό πραγματικά έχει αρχίσει να με θυμώνει.
Απολαμβάνω το παιχνίδι, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να το φορτώσω, κολλάει, πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε.
Μας λέει ότι είναι δωρεάν αλλά έλα που δεν είναι.😤